top of page
portret W&M 3_edited.jpg

Huur mij in!

Naast mijn eigen ideeën zet ik net zo graag die van jou op papier! 

Heb je een mooie foto van je eigen huisdier, wil je iemand anders blij maken met een geïllustreerd portret, of heb je misschien een RPG karakter in je hoofd dat je graag tot leven wil zien komen? 

Bekijk de voorbeelden hieronder en in mijn portfolio voor een overzicht van mijn illustratiestijl en wie weet heb jij binnenkort een uniek kunstwerk aan de muur!

Digitale bloemen 6 wikke.tif
Obi en Sora kleur2_0001_edited.jpg

(Huis)dieren

Aan de hand van een of meerdere goede foto's kan ik allerlei huisdieren illustreren met pen en alcoholmarkers. Meestal werk ik hiervoor op A5 formaat, maar in overleg zijn er allerlei mogelijkheden qua afmetingen, materiaal en compositie.

Brenna Fullv2-signed_edited.jpg

Personages

Met behulp van een goede omschrijving van jouw idee - en eventueel referentie beeldmateriaal - kan ik een keur aan personages illustreren. Dit kan de vorm aannemen van een portret, een volledige actiepose of zelfs meerdere personages bij elkaar. Op verzoek kan ik een achtergrond in de tekening verwerken. Let wel, het uitwerken van personages kost mij significant meer tijd dan het illustreren van dieren of portretten naar een foto.

Moniek en Zerach kleur2.jpg

Portretten naar foto

Als je een mooie foto (of meerdere foto's, want op papier kan ik verschillende elementen uit verschillende foto's samenvoegen tot een geheel!) hebt van jezelf, vrienden of familie, kan ik deze voor je omvormen tot een charmante illustratie. Naar gelang de wens en de hoeveelheid personen doe ik dit op A5 of A4 formaat papier. Een achtergrond kan worden toegevoegd in de vorm van een kleurvlak of, tegen een meerprijs, in de vorm van een gedetailleerdere illustratie. 

Hoe werkt het?

Digitale bloemen 5 cichorei klein_edited

Als je een tekening op maat door mij wilt laten maken kun je het beste contact met mij opnemen via e-mail.

Als wij beiden akoord zijn met het idee van de tekening en het tijdsbestek stuur je mij relevant referentie materiaal/foto's/uitgewerkte ideeën (afhankelijk van het soort commissie). Ik maak vervolgens een schets, stuur deze naar je op, en na overleg pas ik deze een maal aan of gaan we meteen door met het eerste ontwerp.

De volgende stap in mijn tekenproces is het maken van een inkt-lijntekening. Deze scan ik in en stuur ik op samen met een kleurensuggestie voor de illustratie (mits passend bij de commissie). Na een akkoord ga ik aan de slag met kleur! Het eindresultaat kan niet meer aangepast worden, aangezien ik traditioneel op papier werk en mijn tekenmateriaal niet uitwisbaar is.

 

Aan het einde ontvang je een hoge resulutie scan van de illustratie en - indien gewenst - het origineel opgestuurd via de post. 

Prijslijst

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen van mijn commissies. Andere formaten en opdrachten zijn zeker mogelijk, stuur mij in dat geval een berichtje met je vraag! 

Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typfouten en wijzigingen.

Portret op A5 formaat

Portret op A4 formaat

Gehele pose op A5 formaat

Gehele pose op A4 formaat

Meerder personen / dieren

Eenvoudige achtergrond

€ 100


€ 150

€ 170

€ 200

€ 60 per extra persoon bovenop de basisprijs

€ 50 extra bovenop de basisprijs

Portret op A5 formaat

Portret op A4 formaat

Gehele pose op A5 formaat

Gehele pose op A4 formaat

Eenvoudige achtergrond

€ 150


€ 200

€ 220

€ 290

€ 50 extra bovenop de basisprijs

Portret op A5 formaat

Portret op A4 formaat

Gehele pose op A5 formaat

Gehele pose op A4 formaat

Meer dan 2 personages

Eenvoudige achtergrond

€ 210


€ 260

€ 280

€ 350

€ 60 extra  bovenop de basisprijs voor ieder personage extra

€ 50 extra bovenop de basisprijs

Illustratie naar een foto

Enkele personages

Meerder personages 

bottom of page