top of page

In nauwe samenwerking met mijn schoonzus en haar man mocht ik deze lieve babykaart ontwerpen en illustreren. Zij leverden het idee aan, ik voerde uit en gaf er mijn eigen creatieve signatuur aan. De illustraties maakte ik met inkt, potlood en alcohol markers. Vervolgens is het ontwerp digitaal tot een geheel gekomen.

Geboortekaartje

Trouwkaarten

Voor familie en vrienden heb ik inmiddels een aantal unieke kaartontwerpen mogen maken voor hun bruiloft.

Bij elk ontwerp ben ik begonnen met een digitale schets, vervolgens een tekening op papier met inkt of verf, en deze analoge tekeningen scan ik vervolgens in om er een mooi samenspel van digitale tekst en handgetekende illustratie van te maken. Alle kaarten laat ik drukken op stevig kwaliteitspapier met mooie, bijpassende enveloppen.

trouwkaart Jessica website.jpg
P1305315_edited.jpg
trouwkaart Lisette website.jpg

Huisdierportretten

Obi en Sora kleur2_0002_edited.jpg

Ik teken naast planten ook graag dieren!

Met behulp van een foto (door de huisdiereigenaar aangeleverd) tekende ik deze twee prachtige poezenportretten met inkt, potlood en alcoholmarkers op A5 tekenpapier. 

Obi en Sora kleur2_0001_edited.jpg
Digitale bloemen 5 cichorei klein_edited
Digitale bloemen 7 rimpelroos.tif

Esper's Esoteric Emporium

In 2021 mocht ik een aantal illustraties maken voor een leuk Kickstarter project. Een zelfuitgegeven compendium voor het spel Dungeons and Dragons (5th edition) met nieuwe monsters, opties voor spelers en regels. 

In totaal illustreerde ik 8 vijanden - met behulp van uitgebreide omschrijvingen en afbeeldingen ter inspiratie- met markers en inkt op papier, die ik vervolgens digitaal heb uitgesneden. Voor een subtiele achtergrond ben ik gegaan voor gekleurde inkvlekken.

Naast een aantal losstaande illustraties tekende ik ook 1 grotere, gedetaillerde scène waarin de monsters uit het boek in actie te zien zijn!

Fullpage Illustration Marlies - FullcolorRGB_edited.jpg

Fruit

In samenwerking met Ridgehead Games maakte ik in 2021 de illustraties voor een bordspel dat binnenkort in eigen beheer wordt uitgegeven. Mijn illustraties omvatten onder andere de vormgeving van de verpakking van het spel, een logo en de hexagon vormige tegels waarmee het spel wordt gespeeld. 

De originele illustraties van planten, fruit en bloemen maakte ik met inkt, alcohol markers en aquarelpotloden naar de ideeën van Simon Cox. 

Zie www.ridgeheadgames.com voor meer!

Digitale bloemen 3 gras.tif
bottom of page